• Особистий кабінет
    Інформація
    • Группа: Гости
    • Баланс: 0.00грн.
    Магазин

    Використовуйте акаунти із соціальних мереж для швидкого входу на сайт:

  • 0 товарів
    Сума: 0
    Ваш кошик порожній
Меню
Назад Головна » Новини » Догляд для волосся » 2023 » Грудень » 30

CureEgo - Персоналізовані рішення для усвідомленого споживання.

  • 30-12-2023
  • 219 Переглядів

CureEgo - оновлена лінія косметики для догляду за будь-якою структурою волосся.

Бренд професійної косметики AlterEgo Italy завжди прагне відповідати на актуальні запити клієнтів.

Сьогодні зароджується попит на усвідомлене споживання, екологічно свідомий спосіб життя та максимальне збереження натуральної текстури та кольору волосся.

Сегмент CureEgo лінії EGOLINE передбачає тренди та відповідає новим звичкам та потребам клієнтів салону краси.

Прагнення свободи самовираження та екологічної відповідальності глибоко співзвучні філософії бренду "Beauty&Kindness - Краса із добротою"

Alter Ego Italy CureEgo_2023

У сегменті CureEgo ви знайдете ідеально підходящі засоби для волосся будь-якого типу - кучерявого, тонкого, сухого або пористого.

Косметика CureEgo:

  • Зберігає та підкреслює природну текстуру волосся
  • Поважає індивідуальність, цінності та інтереси клієнтів
  • Пропонує унікальні рішення для волосся різних типів і структур волосся
  • Ефективно доглядає за довжиною та різною текстурою волосся

ФЕРМЕНТАЦІЯ

ФерментаціяГоловний компонент продукції лінії – ферментована рисова вода. У її складі міститься велика кількість антиоксидантів, амінокислот та протеїнів, які підтримують здоровий зовнішній вигляд волосся та запобігають зневодненню.

Формули збагачені есенцією виноградної лози з Еміліанських пагорбів, завдяки якій надають волоссю блиску та еластичності.

При виробництві продукції з натуральних компонентів використовується нова технологія гіперферментації, що підсилює властивості рослин створення більш потужних активних компонентів.

Гіперферментація поєднує дію двох біотехнологій – ферментації та ензимного біогідролізу.

Так виходять 100% ефективні інгредієнти у біодоступній активній формі.


В асортименті CureEgo 5 серій для догляду за волоссям в салоні та вдома:

1 HYDRADAY - Оптимальний вибір для щоденного зволоження.

2 SILK OIL - Гладкість шовку для неслухняного волосся, що пушиться.

3 FILLER - Відновлення і глибоке зволоження з гіалуроновою кислотою

4 CURLY - Для кучерявого або хвилястого волосся

5 VOLUME - Об'єм для тонкого волосся


1 HYDRADAY – ідеальне рішення для збереження природної гідроліпідної плівки після частого миття волосся. 

Формули, збагачені есенцією винограду з Емільянських пагорбів, надають волоссю блиску та еластичності.

Лінія HYDRADAY містить:

CUREEGO HydradayCUREEGO Hydraday Шампунь зволожуючий для щоденного використання для всих типів волосся, 50/300/950 мл зберігає баланс зволоженості, м'яко очищує, відновлює блиск та життєву силу волосся.

CUREEGO Hydraday Кондиціонер зволожуючий для щоденного використання для всих типів волосся, 50/300/950 мл м'яко кондиціонує, якісно зволожує кінчики та довжину волосся, надає локонам пружність, полегшує розчісування. Оптимальний вибір для середнього та жорсткого волосся.

CUREEGO Hydraday Кондиціонер-спрей рідкий зволожуючий для тонкого волосся, 150 мл з легкою невагомою текстурою забезпечує винятковий блиск та м'якість, добре зволожує волосся. Призначений для середнього та тонкого волосся.

CUREEGO Hydraday Мус кремовий кондиціюючий для всих типів волосся Whipped Cream, 200 мл - збиті вершки для зволоження волосся із консистенцією легкого крем-мусу кондиціонують волосся, підвищують ступінь зволоження по довжині та на кінчиках, запобігають зневодненню.


2 SILK OIL - відмінний вибір для упокорення неслухняного пухкого волосся.

Дисциплінуюча формула засобів лінії включає ферментовану рисову воду та постбіотичний комплекс, який ефективно бореться із сухістю волосся. Формули збагачені активним інгредієнтом з квіток середземноморського коров’яку, що має світловідбивні властивості, завдяки яким надає волоссю додатковий блиск і сяйво.

ALTER EGO ITALY CUREEGO Silk OilЛінія SILK OIL має все, що необхідно для повноцінного правильного догляду за неслухняним волоссям і у салоні і у домашніх умовах.

CUREEGO Silk Oil Шампунь для блиску пористого, неслухняного волосся з ефектом шовку, 50/300/950 мл має ніжну, розкішну очищаючу дію як для обробленого, так і для натурального волосся.

CUREEGO Silk Oil Кондиціонер для блиску пористого, неслухняного волосся з ефектом шовку, 50/300/950 мл миттєво утихомирює і зволожує неслухняне пухке волосся, не обтяжуючи його, живить і надає їм природного блиску.

CUREEGO Silk Oil Лосьйон незмивний для блиску волосся іллюмінуючий з ефектом шовку, 12х10 мл забезпечує зволоження та шовковистість волосся, для здорового сяючого вигляду від довжини до кінчиків.

CUREEGO Silk Oil Лосьйон змивний для блиску волосся інтенсивний кондиціюючий, 12х10 мл є ключовим продуктом для приборкання, ущільнення та полірування довжини, особливо середнього та густого волосся.

CUREEGO Silk Oil Олія для блиску волосся кондиціююча, 50/100 мл є ідеальним засобом для догляду та захисту всіх типів волосся. Забезпечує миттєвий блиск, одночасно живлячи та регенеруючи тьмяне і пошкоджене волосся.


3 FILLER - ущільнення та глибоке зволоження для всих типів волосся.

Ущільнююча формула засобів лінії містить декілька типів гіалуронової кислоти із низькою та високою молекулярною масою, може проникати глибоко всередину структури волосся, зв'язуючи воду.

ALTER EGO ITALY CUREEGO FillerЛінія FILLER містить:

CUREEGO Filler Шампунь-філер наповнюючий з гіалуроновою кислотою, 50/300/950 мл - насичений і кремоподібний, він ідеально підходить для зволоження та щільності всіх типів волосся.

CUREEGO Filler Маска-філер відновлююча з гіалуроновою кислотою, 50/300/950 мл приборкує волосся, не обтяжуючи його та дарує йому м’якість, блиск і зволоження.

CUREEGO Filler Мус-філер з гіалуроновою кислотою, незмивний, 175 мл для наповнення волосся з м’якою кремовою текстурою. Ідеально підходить для середнього та тонкого волосся.

CUREEGO Filler Лосьйон-філер з гіалуроновою кислотою, незмивний,12х10 мл надає волоссю міцність і полегшує розчісування. Формула з компактною гіалуроновою кислотою тонізує і розгладжує структуру волосся, роблячи його насиченим і блискучим. Ідеально підходить для довготривалої укладки проти завитків для середнього та густого волосся.


4 CURLY - для чітких та пружних локонів, без обтяження.

ALTER EGO ITALY CUREEGO Curly

Формула включає екстракт рису та екстракт Каштану, які глибоко зволожують кучері, надають їм шовковистість і надзвичайний блиск.

Лінійки CURLY містить:

CUREEGO Curly Шампунь для кучерявого або хвилястого волосся, 50/300/950 мл ефективно очищає, роблячи волосся м’яким і блискучим, борючись із розпушуванням.

CUREEGO Curly Маска для кучерявого або хвилястого волосся, 50/300/950 мл розплутує та розгладжує кутикулу, не обтяжуючи волосся.

CUREEGO Curly Мус для кучерявого або хвилястого волосся незмивний, 175 мл з м’якою кремовою текстурою допомагає надати локонам еластичність і зволоженість, повертаючи їм тонус та легкість.


5 VOLUME - розроблена для всіх типів волосся, які потребують додаткового об’єму та міцності.

ALTER EGO ITALY CUREEGO Volume

Зміцнююча формула засобів лінії включає ферментовану рисову воду та постбіотичний комплекс.

До складу лінії VOLUME входять:

CUREEGO Volume Шампунь для об'єму для тонкого волосся, 50/300/950 мл ідеально підходить для крихкого або млявого волосся. Делікатно очищає шкіру голови, має легку і ніжну текстуру.

CUREEGO Volume Мус для об'єму, 200 мл ідеально підходить як ополіскувач для середнього та тонкого волосся та як незмивний засіб для середнього та густого волосся.

CUREEGO Volume Спрей для об'єму для тонкого волосся, 150 мл. Його формула створена для миттєвого досягнення об’єму шляхом підтримки волосся від коренів. Використовується як основа для об’ємного укладання.


Всі засоби CUREEGO натхненні природою та вдосконалені наукою. Косметика лінії допоможе вам та вашим клієнтам вирішувати персональні потреби шкіри голови, волосся та кольору, зберігаючи та підкреслюючи індивідуальність!


Придбати продукцію для салонного професійного та домашнього застосування можна за посиланням.