• Особистий кабінет
    Інформація
    • Группа: Гости
    • Баланс: 0.00грн.
    Магазин

    Використовуйте акаунти із соціальних мереж для швидкого входу на сайт:

  • 0 товарів
    Сума: 0
    Ваш кошик порожній
Меню
Назад Головна » Новини » Догляд для волосся » 2024 » Січень » 31

Balance System від Echosline - легкість і очищення для збалансованого благополуччя.

  • 31-01-2024
  • 126 Переглядів

Легкість і очищення для збалансованого благополуччя.

Нова лінія Balance System від Echosline збагачена функціональними лікарськими рослинами і Піроктон Оламіном.

Ключове слово: ЧИСТОТА

Відчуття рівноваги є фундаментальною частиною людського задоволення.

Чутлива шкіра голови з лупою або надлишком шкірного сала викликає неприємне відчуття дискомфорту.

Детоксикація шкіри голови - це набагато більше, ніж просто миття шкіри голови і волосся: це відновлення та покращення відчуття благополуччя та балансу, які необхідні для нормалізації фізіологічних функцій шкіри голови.

Так народився Balance, лінія з 4 продуктів для вирішення кожної специфічної проблеми шкіри голови з дбайливим косметичним підходом.

Balance System від Echosline

Сила цієї лінії полягає в синергії активних інгредієнтів, таких як суміш імбиру, винограду і ладану, які очищають і заспокійливо діють на шкіру голови. Піроктон Оламіну, найвідомішого союзника для відновлення природного балансу мікроорганізмів шкіри голови, і, нарешті, суміші лікарських рослин, які забезпечують поповнення енергією та очищення волосся.

Якщо з першого сеансу ми відразу відчуваємо відчуття балансу, комфорту та свіжості, тиждень за тижнем продукти лінії Balance покращують та нормалізують функціональний стан шкіри голови.

>95% інгредієнтів натурального походження (інгредієнти природного походження на основі ISO 16128)

>90% інгредієнтів, що біологічно розкладаються (інгредієнти, що біологічно розкладаються, на основі OECD 301 або альтернативи)

НЕ МІСТИТЬ: СИЛІКОНІВ - SLES - SLS


Лінія містить:

Balance Vegan Detox Treatment Засіб очищаючий для жирної шкіри голови pH 4.5-5.0, 150 мл

ECHOSLINE Balance Vegan Detox Treatment Засіб очищаючий для жирної шкіри голови, 150 млФормула з імбиром, виноградом і ладаном забезпечує очищаючу, кондиціонуючу та заспокійливу дію на шкіру голови.
Крім того, суміш ментолу, кропиви, лопуха і Piroctone Olamine допомагає видалити забруднення шкіри голови, залишаючи відчуття благополуччя, чистоти та рівноваги, під час підготовки шкіри голови до конкретного шампуню.

ПЕРЕВАГИ:

В САЛОНІ - Спеціально розроблений для догляду за шкірою голови, він дозволяє перукарям професійно застосовувати в салоні для інтенсивного лікування лупи, шкірного сала та випадіння волосся.
ВДОМА - Просте застосування «зроби сам» для продовження дії продукту, який найкраще підходить для лікування конкретних потреб волосся.


Balance Vegan Shampoo Шампунь очищаючий проти лупи pH 4.8-5.2, 300 мл/1000 мл

ECHOSLINE Balance Vegan Shampoo Шампунь очищаючий проти лупиФормула з екстрактами шавлії, чебрецю та розмарину ніжно очищає шкіру голови та волосся, даруючи приємне освіжаюче відчуття та зменшуючи свербіж та подразнення, залишаючи шкіру голови гарною та чистою.

ПЕРЕВАГИ:

В САЛОНІ - Цілеспрямоване поєднання з процедурою Detox Treatment дозволяє забезпечити інтенсивну дію проти лупи, підвищуючи якість спеціального салонного масажу.
ВДОМА - Легко використовувати в домашніх умовах, допомагає зменшити появу лупи та запобігти її повторній появі


Balance Vegan Shampoo Шампунь для балансу жирної шкіри голови pH 4.8-5.2, 300 мл/1000 мл

ECHOSLINE Balance Vegan Shampoo Шампунь для балансу жирної шкіри головиФормула, що містить екстракти білої верби та кропиви, дбайливо очищає шкіру голови та волосся, допомагаючи видалити надлишки шкірного сала для м’якого та блискучого волосся.

ПЕРЕВАГИ:

В САЛОНІ - Спеціально розроблений для інтенсивного догляду при підвищеному виробленні шкірного сала у поєднанні з Detox Treatment і Multiactive Lotion, він ідеально підходить для домашнєго використання клієнтом.
ВДОМА - Легко використовувати вдома, з дуже приємним ароматом, він дарує інтенсивне відчуття чистоти та еластичну та розслаблену шкіру голови.


Balance Vegan Lotion Лосьйон мультиактивний проти жирної шкіри голови та лупи pH 4.5-5.0, 75 мл

ECHOSLINE Balance Vegan Lotion Лосьйон мультиактивний проти жирної шкіри голови та лупи, 75 млЗавдяки формулі, збагаченій особливою синергією бісабололу, ромашки, піроктоноламіну та ментолу, цей лосьйон покращує результати специфічних процедур, очищаючи шкіру голови та волосся від лупи та контролюючи вироблення шкірного сала жирного волосся та шкіри голови.

ПЕРЕВАГИ:

В САЛОНІ - Дозволяє завершити професійну послугу нанесенням без змивання та розслаблюючим і тонізуючим масажем. Активний комплекс сприяє успіху протоколів нормалізації недосконалостей шкіри.
ВДОМА - Завдяки його рідкій текстурі та легкому розподілу його можна наносити щодня, навіть на сухе волосся, щоб підтримувати збалансовану шкіру голови навіть вдома.


Придбати продукцію для салонного професійного та домашнього застосування можна за посиланням.